UDTALELSER

Dette er det længste, jeg har gået på en dag i årevis! Jeg bruger Path Finder til at træne min gang, og jeg kan mærke en stor forskel i måden, jeg tager skridt på. Jeg er i stand til at løfte mine fødder højere, og jeg tager meget færre slæbende skridt. Jeg er for evigt taknemmelig for resultaterne, som Path Finder har givet mig!
Matt, parkinsonramt – om Path Finder
Min far er superglad for jeres produkt. Path Finder hjælper ham med at gå bedre. Han er 82 år gammel og går dårligt på grund af Parkinson, men Path Finder gør ham i stand til at gå bedre og mere sikkert – og det betyder meget i hans situation! 
Marianne, datter af parkinsonramt – om Path Finder
Efter at have set vanskelighederne ved at håndtere de forskellige aspekter af Parkinson, fandt jeg det yderst
forfriskende og lovende at se Walk With Paths problemorienterede tilgang til at lindre nogle af Parkinsons mest svækkende symptomer som ”freezing of gait” (FoG). FoG kan være notorisk vanskeligt at håndtere, og det er ofte upåvirket af medicin. Endvidere er der ingen konsensus om den underliggende patofysiologi.
 
Walk With Paths løsning er at give visuelle signaler til patienter med FoG i form af en laserlinje, som patienten kan sigte efter med hvert skridt. Enheden giver et kalibreret visuelt signal til at bryde den kognitive cyklus af frysning, og undersøgelser med tidligere prototyper har vist meget lovende resultater. Da de nuværende hypotetiske behandlinger involverer komplekse lægemidler eller dybe hjerneelektroder, er jeg spændt på at se den potentielle virkning sådan en elegant løsning vil have på måden, vi håndterer Parkinsons sygdom på.
Ernest Lim, læge
Det [Path Finder] gjorde mig mere selvsikker i min måde at gå på.
Bob, parkinsonramt – om Path Finder
Det er en god ide. Linjerne foran brugeren en stor hjælp, men indtil nu har de kun været indbygget i stokke og gangstativer.
Peter Schmidt, National Parkinson Foundation – om Path Finder
Disse indlægssåler vil være banebrydende for patienter med sklerose. De vil forbedre kvaliteten af vores liv, så vi kan engagere os fuldt ud.
Laura, patient med sklerose – om Path Feel
Projektet burde være en inspiration for alle virksomheder, der har med medicinsk udstyr at gøre, da det sætter brugeren i centrum for at skabe løsningen.
Brian Firth, MIE Medical Research
Jeg afprøvede Path Finder sammen med et par af mine kollegaer, der også har Parkinson’s, og vi mærkede allesammen en markant forbedring i vores gang… Der er ingen tvivl om, at det gør gangen lettere for folk med Parkinson… Når jeg går om natten, føler jeg, at gangstativet er svært at bruge, og at det kommer i vejen lige så meget, som det hjælper. Efter at have prøvet Path Finder fandt jeg det meget nemmere at gå (og meget lettere at vende) med i forhold til gangstativet.
Lionel, parkinsonramt – om Path Finder
Jeg har hørt om konceptet før, altså at linjer og trin kan hjælpe parkinsonramte med at gå, når de fryser fast, og jeg var så glad for at høre, at et produkt var blevet skabt, der udnytter dette trick. Det hjælper mig virkelig med at bevæge mig og forblive aktiv i frysefaserne, og jeg føler mig bedre beskyttet mod potentielle fald. Jeg kan godt lide, at det er håndfrit og ikke en stok eller DIY-løsning, som jeg har hørt om før.
Tomasz, parkinsonramt – om Path Finder
Testning af Path Finder er gået godt i min erfaring. Brugen af dette hjælpemiddel har gavnet klienter, der har haft problemer med at gå samt fryse fast. Klienterne mærker en reduktion i deres fryseperioder samt en forbedring i bevægelse med forøget skridtlængde. Path Finder er bestemt et hjælpemiddel at overveje for dem, som lider af de førnævnte symptomer. Alt i alt har det betyder, at mine klienter har mindre risiko for fald, har større tillid til deres mobilitet og har forbedret livskvalitet.
Steph Kurtovich, fysioterapeut, London – om Path Finder
Der er flere ældre mennesker end dem, der vil indrømme det, der har problemer med at gå. Dette innovative design har potentialet til at løse problemet.
Lady Helen Hamlyn – The Helen Hamlyn Centre for Design

KONTAKT OS

Walk With Path - Futurebox: Elektrovej 331, 2800 Lyngby

+44 (0) 203 865 7181  info@walkwithpath.com

Vores patient, som har været bundet til en kørestol på grund af frysning og stive skridt, afprøvede Path Finder til stor succes! Der var et lokale med 60 mennesker – størstedelen med tårer i øjnene! Hun gik ved at holde hendes mands hånd i en længere periode. Hendes drøm blev opfyldt.
Larry, specialist i bevægelsesforstyrrelser
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Vimeo Icon
  • Black Twitter Icon

Walk With Path |  Singularity U Nordic | Titangade 11 | 2200 København N | Denmark |  info@walkwithpath.com +44 (0) 797 684 2669 (9am-5pm GMT)